«Будемо битися до останнього»: Кучер усвідомлює важливість матчу з АЕКом для України у річницю війни

Переглядів 418
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Будемо битися до останнього»: Кучер усвідомлює важливість матчу з АЕКом для України у річницю війни
Олександр Кучер. Фото: СК Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер напередодні матчу-відповіді плей-офф Ліги конференцій з кіпрським АЕКом з Ларнаки поспілкувався з представниками ЗМІ.

Наставник Дніпра-1 Олександр Кучер зазначив, що у складі команди будуть зміни порівняно з першим матчем. 

«Головне – це, мабуть, наше бажання. Звичайно, що це бажання повинно перетворюватися на наші забити м’ячі. Якщо ми не будемо забивати, то нам немає, що далі робити. Так, звісно, хлопці повинні вийти і бути агресивними, налаштованими, грати великим бажанням і від цього отримувати задоволення. Звичайно, що зміни у складі будуть, але вже на це подивимося завтра».

Також Кучер додав, що команда у поєдинку проти АЕКу віддасть усі сили заради України та перемоги. 

«Чи усвідомлює команда наскільки важливий результат матчу для України у річницю війни? Ми це усвідомлюємо, і хлопці це теж розуміють. Будемо їх готувати, і гадаю, що вони з повною відповідальністю підійдуть до цього матчу, тому що для нашої Батьківщини це дуже важливий матч. Будемо битися до останнього», – цитує Кучера пресслужба клубу.

Матч-відповідь плей-офф Ліги конференцій між Дніпром-1 та АЕКом відбудеться у четвер, 23 лютого, у словацькому Кошице і розпочнеться о 19:45 за київським часом. У першому поєдинку кіпріоти здобули домашню перемогу з рахунком 1:0.