Будуть подавати скаргу: український клуб відреагував на отруєння своїх гравців перед матчем кваліфікації ЛЧ

Переглядів 1245
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1 голос
Будуть подавати скаргу: український клуб відреагував на отруєння своїх гравців перед матчем кваліфікації ЛЧ
Логотип Дніпро-1. Фото: Google
Дніпро-1 подасть офіційну скаргу в УЄФА щодо невідповідної підготовки матчу другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів з боку грецького Панатінаїкоса.

У вівторок, 1 серпня, відбудеться матч-відповідь між Панатінаїкосом та Дніпром-1 в рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Матч розпочнеться о 20:30 за київським часом.

Дніпровський клуб готує офіційну скаргу делегату матчу від УЄФА на масову дезорганізацію навколо підготовки до матчу кваліфікації Ліги чемпіонів з боку приймаючої сторони та масове отруєння гравців Дніпра-1, повідомляє ТаТоТаке.

Нагадаємо, що вчора після тренування футболісти Дніпра-1 вживали питну воду та фрукти, які були підготовлені греками в гостьовій роздягальні і вночі пів команди відчули симптоми отруєння.

Зараз частина гравців відновилася, але інформацією джерела дехто з ключових футболістів команди однозначно пропустить сьогоднішній матч.

  • У першому поєдинку другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Дніпро-1 програв Панатінаїкосу з рахунком 1:3.
  • У третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів переможця пари Панатінаїкос/Дніпро-1 чекає зустріч з французьким Марселем.