«Був найкращим центральним захисником у другому колі УПЛ»: журналіст змінив свою думку стосовно зірки Шахтаря

Переглядів 589
Максим Недавній Максим Недавній
2 голоси
«Був найкращим центральним захисником у другому колі УПЛ»: журналіст змінив свою думку стосовно зірки Шахтаря
Ярослав Ракіцький. Фото: ФК Шахтар
Відомий український журналіст Віктор Вацко поділився думками стосовно футбольної форми та ігрових якостей захисника Шахтаря Ярослава Ракіцького, а також чи заслуговує він викликатися в збірну України.

Віктор Вацко в своїй програмі Вацко Live поділився думками стосовно відношення до центрального захисника Шахтаря Ярослава Ракіцького, після його періоду в зеніті під час війни з росією.

«З одного боку поїхав під час війни в росію, а з іншого після початку повномасштабної війни поїхав. З одного боку кілька років тому він оголосив про закінчення кар'єри в збірній, а з другого я сам собі задаю питання: «Хто з центральних захисників провів весняний цикл сильніше і стабільніше за Ракіцького?».

Також Вацко пригадав момент переходу Ракіцького в стан донеччан на початку року і як змінилося його відношення до гравця протягом другого кола УПЛ.

«Я казав навіщо він? А потім дивився на гру і отримував задоволення, бачив клас футболіста, породу – спокійний, впевнений, солідний. Унікальний для нинішньої УПЛ центрбек. Я вважаю що Ракицький був насильнішим центральним захисником у другому колі УПЛ». 

Ярослав Ракіцький. Фото: ФК Шахтар

І наостанок журналіст зробив суб'єктивний висновок чи треба викликати захисника до складу збірної України.

Я не знаю чи він має бажання і мотивацію грати за збірну України. Я не знаю чи має бажання викликати його до збірної Сергій Ребров. Але чисто по футбольному – Ракіцький це футболіст рівня національної збірної України по футболу, – сказав Вацко в авторській програмі.

  • 33-річний Ракіцький у поточному сезоні провів за Шахтар 13 матчів у всіх турнірах, у яких забив два голи та зробив три результативні передачі;
  • Контракт гравця з «гірниками» чинний до 30 червня 2023 року, з опцією пролонгації на один рік.
X