«Був важливий матч, тому грав «на уколі»: Конопля пояснив, чому не поїде до збірної України на матч з Англією

Переглядів 473
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Був важливий матч, тому грав «на уколі»: Конопля пояснив, чому не поїде до збірної України на матч з Англією
Юхим Конопля. Фото: ФК Шахтар
Захисник донецького Шахтаря Юхим Конопля прокоментував інформацію про свою травму, через яку він пропустить збір національної команди України.

У складі національної збірної України перед березневим збором відбулася зміна – замість Юхима Коноплі було викликано Дениса Мірошниченка з ФК Олександрія.

Пресслужба УАФ у п'ятницю повідомила про травму Коноплі, проте захисник взяв участь у сьогоднішньому матчі 18-го туру УПЛ, у якому Шахтар обіграв львівський рух (2:0).

Захисник донецької команди прокоментував інформацію про своє ушкодження в інтерв'ю пресслужбі клубу. 

«Маю ушкодження, яке потребує лікування. Поспілкувався з нашими тренерами й тренерами збірної, і ми вирішили, що я залишуся в клубі, аби відновлюватися.

Це давня проблема, яка турбує мене ще з минулого року. Сьогодні був важливий матч, тому грав «на уколі». Сподіваюся, цієї перерви мені вистачить, аби відновитися. На жаль, не зможу допомогти збірній, але бажаю команді успіху та щиро вболіватиму за неї».

23-річний Конопля провів цього сезону 18 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі. У складі національної збірної України Юхим зіграв три поєдинки, але не відзначився результативними діями.

Збірна України під керівництвом Руслана Ротаня завтра, 20 березня, розпочне підготовку до виїзного матчу проти команди Англії, що відбудеться на стадіоні «Уемблі» у Лондоні у неділю, 26 березня.