«Це була магія»: коментатор підсумував матч Реал – Жирона

Переглядів 896
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Це була магія»: коментатор підсумував матч Реал – Жирона
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал Мадрид
Коментатор телеканалів Setanta Sports Ігор Бойко висловився про центральний матч 24-го туру іспанської Ла Ліги, в якому Реал знищив Жирону (4:0).

Бойко вважає, що основною причиною такої величезної різниці в рівні команд є яскравий набір індивідуально сильних футболістів, які виступають за Реал.

«Жирона, звичайно, хороша команда. І все правильно, що у футболі команда перемагає набір індивідуальностей. Але іноді ці індивідуальності настільки сильні, що їх не зупинити. Те, що зробили Беллінгем і Вінісіус у цьому матчі, гравці рівня Жирони просто не здатні зупинити. Це була гольова магія, найвищий клас», – написав Бойко в Telegram.

  • Після сьогоднішньої перемоги Реал продовжує лідирувати в Ла Лізі. Також мадридці відірвалися від Жирони на п'ять очок - 56 проти 51.
  • Артем Довбик зіграв за каталонців у нинішньому сезоні в Прімері 22 поєдинки, забив 14 голів і віддав п'ять результативних передач.
  • Віктор Циганков у поточному сезоні провів за Жирону 23 матчі у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три асисти.
  • Андрій Лунін у нинішній кампанії зіграв за мадридців у 16-ти матчах у всіх офіційних турнірах: 13 пропущених голів, сім поєдинків «на нуль».