«Це було весело. Хотілося драйву»: відомий журналіст згадав коментування фіналу Ліги чемпіонів з президентом Інгульця Поворознюком

Переглядів 234
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Це було весело. Хотілося драйву»: відомий журналіст згадав коментування фіналу Ліги чемпіонів з президентом Інгульця Поворознюком
Олександр Поворознюк. Фото: Інгулець Петрове
Роман Бебех висловився про роботу коментатором з президентом Інгульця Олександром Поворознюком на фіналі Ліги чемпіонів між Ліверпулем та мадридським Реалом.

Блогер та журналіст Роман Бебех згадав, як він коментував фінальний матч Ліги чемпіонів Ліверпуль – Реал Мадрид (0:1) з президентом Інгульця Олександром Поворознюком.

«Насправді це було весело. Хотілося драйву. Я не думав, що так багато мату буде. Але він так живе. Він говорить матом. Це рішення MEGOGO. Я не можу сказати, що я був незадоволений цим. Це було щось абсолютно інше», – сказав Роман Бебех в інтерв’ю Футбол 24. 

Також журналіст висловився про конфлікти з Олександром Поворознюком. 

«Він трошки пішов у такий формат шоу-бізнесу. Я так бачу. Він велику волонтерську діяльність робить. Може, він хоче за рахунок своєї публічності залучати кошти. Можливо, це така стратегія. Але, як на мене, то забагато конфліктів. Це його життя. Я не хочу його вчити. Ну мені здається, зараз треба трошки поменше конфліктів з точки зору внутрішніх розбірок. Але, мені здається, він кайфує від усього цього», - додав Бебех.

Також Роман Бебех вважає, що українському футболісту Михайлу Мудрику підійдуть за стилем гри лондонський Арсенал та мадридський Реал. Але, за словами журналіста, головне, щоб українець грав.