«Це дає маленький додатковий шанс Мудрику»: експерт знайшов позитивний момент для українця при Лемпарді

Переглядів 369
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Це дає маленький додатковий шанс Мудрику»: експерт знайшов позитивний момент для українця при Лемпарді
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Відомий український тренер і експерт Олег Федорчук поділився думкою про перспективи Михайла Мудрика за нового тренера Челсі Френка Лемпарда.

На початку квітня Челсі звільнив наставника Грема Поттера і призначили на посаду виконувача обов'язків головного тренера Френка Лемпарда до кінця поточного сезону.

Відомий український тренер і експерт Олег Федорчук поділився думкою про перспективи Мудрика за нового наставника лондонської команди в інтерв'ю сайту «УФ».

«На відміну від Поттера, який грав з іншою архітектурою флангів і навіть із Мудрика ліпив нападника, Лемпард повернеться до вінгерів, і це дає маленький додатковий шанс Михайлу.

Щодо Мудрика, він ще не готовий тактично до АПЛ і не варто шукати винного в тренері. Я не бачу Мудрика в командах навіть першої десятки. Швидкості в Англії не дають зупинитися ні на секунду, а він тут тільки перші місяці», - сказав Федорчук.

22-річний Мудрик зіграв за лондонську команду десять поєдинків, але не відзначився результативними діями. Контракт українського вінгера з англійським клубом дійсний до 2031 року.