«Це мене турбує»: Йовічевіч розповів про стан одного з лідерів Шахтаря після перемоги над Інгульцем

Переглядів 1324
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Це мене турбує»: Йовічевіч розповів про стан одного з лідерів Шахтаря після перемоги над Інгульцем
Дмитро Криськів. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч висловився про стан хавбека Дмитра Криськіва, який сьогодні був замінений у другому таймі матчу 26-го туру УПЛ проти петровського Інгульця (2:0).

Шахтар обіграв Інгулець у номінально виїзному поєдинку 26-го туру чемпіонату України, який відбувся сьогодні на «Арені Львів» (2:0).

Основного півзахисника донецької команди Дмитра Криськіва замінили на 73-й хвилині на Андрія Тотовицького.

Головний тренер «гірників» Ігор Йовічевіч розповів про причини вимушеної заміни на післяматчевій прес-конференції.

«Він відчув знову ту ситуацію, що його непокоїла – у зоні гомілкостопу. Подивимося, що скажуть медики. Але він не такий футболіст, який просто так піде з поля, якби не відчував, що справді не може продовжити. Це мене турбує.

У нас чотири фінали до кінця, і прикро буде втратити таку бойову одиницю», – цитує Йовічевіча клубна пресслужба.

Нагадаємо, що Криськів отримав травму гомілкостопа в матчі проти ФК Львів, який відбувся 12 квітня, але через три тижні відновився і повернувся до спільної групи.

22-річний Криськів зіграв у поточному сезоні 18 поєдинків у всіх турнірах, забив шість голів та зробив п'ять результативних передач.

Шахтар під керівництвом Йовічевіча провів 26 матчів, набрав 63 очки та одноосібно очолює турнірну таблицю УПЛ, випереджаючи Дніпро-1 на п'ять залікових пунктів при одній грі в запасі у дніпрян.