«Це не знищення Мудрика, а попередження»: експерт жорстко оцінив гру українського вінгера Челсі у ЛЧ

Переглядів 3407
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Це не знищення Мудрика, а попередження»: експерт жорстко оцінив гру українського вінгера Челсі у ЛЧ
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Михайло Мудрик еще не готовий допомагати Челсі досягати високих цілей. Так вважає відомий український коментатор Ігор Бойко, аналізуючи гру українця з Борусією Дортмунд (0:1) у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Михайло Мудрик продемонстрував дуже незрілий. Бойко вважає, що український вінгер недбало зіграв в епізоді з пропущеним голом команди від Каріма Адеймі.

«Саме біля Мудрика був Адеймі в момент вибивання м'яча вперед. Коли він отримав передачу і почав рух до воріт, Мудрик не прискорився за ним. Через деякий час повз нього промчав Сілва, залишивши позаду на 15 метрів. Це несерйозно, коли гравець у такій ситуації не біжить назад».

Також Бойко зазначив, що Мудрик найчастіше серед партнерів втрачав м'яч (14) і лише половина з його 20-ти передач стали точними. 

«Не варто виправдовуватися, що його не залучали до командних дій. Легко зрозуміти, коли партнери не довіряють тому, хто губить м'яч. Може виявитись, що коли команда вийде на рівень, Мудрика в ній не буде. Це не знищення гравця, а попередження», – написав Бойко у своєму телеграм-каналі.

Зазначимо, що поєдинок у відповідь між Челсі і Боруссією Дортмунд у Лондоні відбудеться 7 березня.

Мудрик після свого трансферу з Шахтаря провів за Челсі вже чотири поєдинки, проте не відзначався результативними діями.

Раніше ми писали, що англійські ЗМІ оцінили гру Мудрика.