«Це негативно впливає на гру футболістів»: Ребров розкритикував Про-Лігу ОАЕ після срібних медалей з Аль-Айном

Переглядів 3938
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Це негативно впливає на гру футболістів»: Ребров розкритикував Про-Лігу ОАЕ після срібних медалей з Аль-Айном
Сергій Ребров, фото: ФК Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров прокоментував матч заключного 26-го туру чемпіонату ОАЕ, в якому його команда здобула перемогу над Аль-Батаї (5:2) і гарантувала собі срібні медалі.

В п’ятницю, 12-го травня, Аль-Айн розгромив Аль-Батаї і зайняв друге місце у Про-Лізі. Дублем за «босса» відзначився українець Андрій Ярмоленко.

Головний тренер команди Сергій Ребров заявив, що для нього дуже важливі всі матчі, які проводить його команда в різних змаганнях, особливо цей.

«Команда показала себе добре, повністю контролювала хід гри та здобула заслужену перемогу. Ми також зробили деякі помилки».

Крім того, український спеціаліст залишився незадоволений раннім часом, на який було поставлено гру, адже його підопічні були вимушені боротися із величезною спекою.

«Я не знаю, чому був обраний час сьогоднішнього матчу, хоча була можливість грати після заходу сонця, оскільки ми грали при температурі 42°С, що, безумовно, негативно впливає на гру футболістів». 

Аль-Айн у матчі з Аль-Батаї, фото: ФК Аль-Айн

Не оминув увагою Ребров і досягнення форварда Коджо Лаби, який зробив дубль і виграв гонку снайперів першості (28 голів).

«Ми досягли нашої мети в сьогоднішньому протистоянні, як я вже казав вам, а саме виграли матч, і Лаба зміг виграти титул найкращого бомбардира ліги», – наводить слова українця пресслужба Аль-Айна.

Команда Реброва ще продовжує свій шлях у Кубку ліги. В півфіналі на неї очікує протистояння з Аль-Насром. Матчі пройдуть 17-го та 21-го травня.