«Це неймовірна робота»: Судаков оцінив свій прогрес у Шахтарі, згадавши Ротаня та Йовічевича

Переглядів 1305
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Це неймовірна робота»: Судаков оцінив свій прогрес у Шахтарі, згадавши Ротаня та Йовічевича
Ігор Йовічевич, Георгій Судаков, Руслан Ротань. Колаж «Український футбол»
Один з лідерів молодіжної збірної України, півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков, вже наповну увімкнувся в тренувальний процес свого клубу і починає звикати до вимог Патріка ван Леувена.

Георгій Судаков поділився думками щодо свого професійного росту за останній сезон, віддавши належне тренерам з якими працював – колишньому коучу «гірників» Ігорю Йовічевичу та наставнику молодіжки Руслану Ротаню.

«Прогрес був неймовірним, за рік багато чого змінилося. Починаючи з того, що ти не знаєш, що буде завтра, де ти будеш і де буде команда. І закінчуючи тим, що зараз ти граєш у національній збірній і в одному з найсильніших клубів Європи, доходиш до 1/8 Ліги Європи, виходиш з групи Ліги Чемпіонів.

Це неймовірна робота, яку ми проробили з командою і тренерським штабом в тому році (мова як про Ігоря Йовічевича та його асистентів, так і про тренерський штаб Руслана Ротаня, – прим. «УФ»). Кожен з нас індивідуально на декілька ступенів піднявся догори», – сказав Судаков в інтерв’ю клубній пресслужбі Шахтаря.

  • В сезоні 2022/2023 Георгій Судаков зіграв за Шахтар в 29 поєдинках: забив п’ять голів, віддав сім результативних передач.
  • За оцінкою Transfermarkt нині трансферна вартість Судакова складає 15 мільйонів євро.
  • Новий сезон в Українській Прем'єр-лізі Шахтар розпочне виїздним поєдинком проти харківського Металіста 1925. Гра запланована на 29 липня. Початок о 17:00.