«Це майбутнє нашого футболу»: Селезньов високо оцінив роботу Ротаня зі збірною України U-21 та згадав Реброва

Переглядів 1225
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Це майбутнє нашого футболу»: Селезньов високо оцінив роботу Ротаня зі збірною України U-21 та згадав Реброва
Руслан Ротань. Фото: Google
Колишній форвард національної збірної України Євген Селезньов поділився своєю думкою щодо роботи на чолі молодіжки її керманича і свого кума Руслана Ротаня.

Одіозний ексфорвард Шахтаря, Дніпра та ще низки клубів з України та зарубіжжя Євген Селезньов, який нещодавно офіційно попрощався з футболом, здається приміряється до ролі експерта. Принаймні днями він дав інтерв'ю в якому оцінив роботу тренерів молодіжної та національної збірних України Руслан Ротаня та Сергія Реброва.

«Я дуже переживаю за свого кума, дуже люблю Русика Ротаня. Подивіться, в який футбол грає Ротань.

Це майбутнє нашого футболу – він і Ребров. У молодіжної та національної збірної дуже хороші покоління. Мене це дуже радує. В даний момент ми на правильному шляху», – сказав Селезньов.

Також Євген висловив свою фахову думку й стосовно Андрія Ярмоленка, а саме – його майбутнього в складі збірної.

«Чи може це покоління молодіжки замінити мене, Ярмоленка, Степаненка? Кожне покоління когось заміняє. Однак, як особистість, Ярмоленка тяжко замінити. Це дуже відомий футболіст і приємна людина», – сказав Селезньов в інтерв'ю ютуб-каналу SportArena.

  • Євген Селезньов відіграв за національну збірну України 58 поєдинків у яких забив 11 голів.
  • Молодіжна збірна України вдруге у своїй історії дійшла до півфіналу чемпіонату Європи. Однак цьогоріч наші хлопці вперше в історії вибороли ліцензію на Оліпійські ігри.
  • У 2006 році команда Олексія Михайличенка з Артемом Мілевським та Олександром Алієвим у складі завоювала срібні нагороди.
  • У фіналі Євро-2023 8 липня зіграють Англія та Іспанія. Матч розпочнеться о 19:00.