«Заслуга Ротаня та його штабу»: Ребров оцінив перемогу України над французами на Євро-2023 та вихід на Олімпіаду

Переглядів 3034
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Заслуга Ротаня та його штабу»: Ребров оцінив перемогу України над французами на Євро-2023 та вихід на Олімпіаду
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров привітав молодіжну збірну з виходом до півфіналу Євро-2023, відзначивши насамперед свого колегу Руслана Ротаня.

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров пильно стежить за виступами молодіжної команди країни.

Фахівець привітав підопічних Руслана Ротаня з перемогою в 1/4 фіналу Євро-2023 над командою Франції та здобуттям нашими хлопцями історичної ліцензії на Олімпійські ігри

«Вихід до півфіналу Євро та перемога над однією з найсильніших команд турніру - дуже вагомий привід привітати всіх повʼязаних з нашою молодіжною збірною!

Заслуженно здобута путівка до 1/2 цього турніру та до Олімпійських ігор - насамперед заслуга Руслана Петровича та його тренерського штабу за правильно обраний план на цю гру та гравців за його вдале виконання» - написав Ребров в Instagram.

  • Поєдинок 1/2 фіналу Євро-2023 Іспанія –  Україна відбудеться п'ятого липня у столиці Румунії Бухаресті. Початок гри о 22:00.
  • Наша збірна вже перетиналася із іспанцями на Євро-2023. Команда Ротаня розписала з піренейцями мирову 2:2 у третьому турі групового етапу Євро-2023.
  • Завдяки виходу до півфіналу Євро, Україна у 2024 році вперше в історії візьме участь у футбольному турнірі Олімпіади, яку прийматиме столиця Франції Париж.