«Чи закінчив я кар'єру? Я ще її не починав»: Селезньов заінтригував заявою щодо свого майбутнього

Переглядів 2202
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Чи закінчив я кар'єру? Я ще її не починав»: Селезньов заінтригував заявою щодо свого майбутнього
Євген Красніков. Фото: Google
Колишній нападник Дніпра та збірної України Євген Селезньов висловився щодо своїх майбутніх планів після завершення професійної кар'єри футболіста.

Євген Селезньов вкотре підтвердив, що закінчив із кар'єрою футболіста та натякнув на своє майбутнє. Раніше була інформація, що ексфутболіст пройшов тренерські курси та отримав диплом УЄФА категорії B.

Селезньов пожартував з приводу потенційної роботи з Русланом Ротанем в Олександрії, але прямо не відкинув такий варіант розвитку своєї тренерської кар'єри. Колишній футболіст зазначив, що скоро всі дізнаються, що і де він буде робити. 

«Чи закінчив я кар'єру? Так. Але я ще її не починав. Чи не хочу тренувати з Ротанем? Він кричав на мене, як на футболіста, а тепер ви хочете, щоб репетував, як на тренера. Дайте відпочити трохи, скоро все дізнаєтесь, де я буду», – сказав Селезньов в інтерв'ю ютуб-каналу SportArena.

  • 37-річний Селезньов за свою кар'єру грав за такі клуби - Дніпро, Шахтар, Арсенал (Київ), Акхісарспор, Бурсаспор, Карабюкспор, Минай, Колос, Малага та Кубань.
  • Екснападник завершив кар'єру в березні 2023 року та зіграв свій прощальнтий матч.
  • Євген входить до трійки найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України, маючи 117 голів.