«Це тільки перший матч, тому я задоволений»: Максимов відреагував на свою дебютну гру на чолі Дніпра-1

Переглядів 978
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Це тільки перший матч, тому я задоволений»: Максимов відреагував на свою дебютну гру на чолі Дніпра-1
Юрій Максимов. Фото: Google
Головний тренер Дніпро-1 Юрій Максимов прокоментував свою дебютну гру на чолі дніпровської команди в рамках сьомого туру УПЛ проти Колоса.

У матчі сьомого туру Української Прем'єр-ліги Дніпро-1 приймав ковалівський Колос у своєму рідному місті. Поєдинок закінчився нічиєю із рахунком 1:1.

Юрій Максимов розповів, з якими складнощами зіштовхнулася його команда перед цим матчем. Тренер детально розповів про тактичну схему, що була обрана на цю гру.

«Я сказав хлопцям, що будемо грати у три захисники. Вони відповіли, що раніше ніколи не грали у таку схему, і навіть тренувань подібних не було. Але за підбором гравців, що у нас є, ми ризикнули і зіграли у три центральні захисники. Якщо враховувати, що це тільки перший матч, то я задоволений».

Наставник Дніпра-1 відзначив сьогоднішніх опонентів, а також розповів, чи задоволений виступом своїх підопічних.

«Колос теж приїхав грати на перемогу, і кожна команда, граючи проти віцечемпіона, має подвійне бажання проявити себе. Я дійсно задоволений тим, як команда зіграла. Перший тайм не був яскравим, але після перерви команда проявила себе. Це значить, що у хлопців є сили, і в останні 30 хвилин мені гра сподобалася», — заявив Максимов.

  • Наступний матч команда Максимова проведе із Зорею 24 вересня.
  • Ковалівський колектив на виїзді зіграє із Металістом 1925 того ж самого числа.
  • Після цього поєдинку Дніпро-1 посідає 12 позицію з шістьма очками, а Колос на восьмій сходинці з дев'ятьма балами в активі.