«Це виклик для всіх нас»: Поттер висловився стосовно контракту Мудрика з Челсі на 8,5 років

Переглядів 488
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Це виклик для всіх нас»: Поттер висловився стосовно контракту Мудрика з Челсі на 8,5 років
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Наставник лондонського Челсі Грем Поттер дав коментар з приводу того, що українець Михайло Мудрик підписав з аристократами угоду на 8,5 років.

Головний тренер Челсі Грем Поттер висловив свою точку зору стосовно того, що український вінгер Михайло Мудрик підписав з лондонським клубом угоду терміном на 8,5 років.

«Це проект для нього та для нас, і можна отримати синергію між двома сторонами. Якщо все піде добре, є фантастичний актив, і клуб у безпеці з точки зору терміну контракту. Це напрямок, у якому клуб хоче рухатися, і я підтримую його, як можу», – цитує Поттера прес-служба Челсі.

Також наставник лондонців додав наступні слова стосовно практики з такими довготривалими контрактами.

«Звичайно, немає ніяких гарантій з будь-яким трансфером, немає ніякої магічної формули, яка б стверджувала, що це спрацює. Яке б рішення ви не прийняли, ви повинні зі смиренням сказати, що не маєте відповідей на всі питання. Ви повинні зробити якомога обґрунтованіше припущення та спробувати якомога точніше передбачити те, що, на вашу думку, може статися. Це виклик для всіх нас», – додав Поттер.

На даний момент лондонський Челсі іде в середині турнірної таблиці АПЛ. Також у лютому лондонці зіграють в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з дортмундською Боруссією.

X