«Це єдине, що вдалося Дніпру-1»: грецька преса поставила крапку у перемозі Панатінаїкоса над командою Кучера

Переглядів 539
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Це єдине, що вдалося Дніпру-1»: грецька преса поставила крапку у перемозі Панатінаїкоса над командою Кучера
Валентин Рубчинський. Фото: Дніпро-1
Афінський Панатінаїкос обіграв Дніпро-1 в першому матчі другого раунду кваліфікації до Ліги чемпіонів. Грецькі ЗМІ прокоментували цей результат.

Грецька преса дала оцінку матчу у відборі до Ліги чемпіонів між Дніпром-1 та Панатінаїкосом, в якому афінський клуб здобув перемогу із рахунком 3:1.

«Панатінаїкос виграв 3:1 у Дніпра-1, який вони рознесли в словацькому Кошице, а єдиним мінусом гри стало те, що українці забили на 90-й хвилині через бездіяльність захисту зелених.

З такою грою, яку продемонструвала команда Івана Йовановича, не варто очікувати, що вона матиме багато проблем через тиждень», – написало видання SportDog.

Sportime в свою чергу відзначив роль лівого захисника Хуанкара, який зробив дві результативні передачі та впевнений, що команда вже може готуватися до матчам з Марселєм.

«У сучасному футболі навіть лівий захисник може зробити різницю. Незалежно від того, що наприкінці Дніпро-1 забив, вболівальники отримали тріумф Панатінаїкоса.

Панатінаїкос здобув одну зі своїх найяскравіших виїзних перемог у Європі і, власне, вже думає про Марсель. Якщо команда не «покінчить життя самогубством» у матчі-реванші, то повертнеться до групового етапу єврокубків через сім років».

Видання Sport24 назвало єдине, що все ж таки вдалося українській команді.

«Все, на що спромігся Дніпро-1 – це скоротити відставання на останніх хвилинах гри. Під час подачі в штрафну Панатінаїкос не зміг розібратися, і Танчик з близької відстані відправив м'яч у сітку воріт».

  • Цей матч також вже прокоментував головний тренер дніпрян Олександр Кучер.
  • Гра-відповідь між Панатінаїкосом і Дніпром-1 відбудеться в Афінах.
  • Поєдинок заплановано на перше серпня. Початок матчу о 20:30 за київським часом.
  • У разі проходу віце-чемпіона Греції, спортклубівці у третьому кваліфікаційному раунді ЛЧ можуть потрапити на Марсель.
  • За невдалого результату на будь-якій стадії Дніпро-1 перейде до Ліги Європи, але до групи – лише в тому випадку, якщо в Лізі чемпіонів переможе хоча б одного суперника.