«Це зробив Роберто Де Дзербі»: Йовічевіч здивував несподіваною заявою щодо виступу Шахтаря у Лізі чемпіонів

Переглядів 9757
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Це зробив Роберто Де Дзербі»: Йовічевіч здивував несподіваною заявою щодо виступу Шахтаря у Лізі чемпіонів
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч підбив підсумки виступів донецької команди у груповому етапі Ліги чемпіонів цього сезону. «Гірники» не змогли пробитися до плей-офф турніру.

У групі F, у якій Шахтар грав разом із Реалом, Лейпцигом та Селтіком, донецька команда за підсумками групового етапу пробилася у стикові матчі плей-офф Ліги Європи.

Йовічевіч оцінив внесок свого попередника Роберто Де Дзербі у можливість виступити у найпрестижнішому європейському клубному турнірі.

«Маємо бути чесними – у Лізі чемпіонів ми грали, бо це здобула попередня команда. Це зробив Роберто Де Дзербі, разом із командою, в якій були бразильці та хлопців на зразок П'ятова, Степаненка, Бондаря та інших», – розповів Йовічевіч в інтерв'ю клубній прес-службі.

На зимову перерву Шахтар іде, відстаючи від Дніпра-1 на п'ять балів. В активі «гірників» 30 очок. У лютому команда Йовічевіча зіграє з французьким Ренном у стикових матчах Ліги Європи.

Учора, 23 листопада, Шахтар згірав останній матч цього року. У поєдинку 15-го туру УПЛ «гірники» обіграли Ворсклу з рахунком 3:2.