«Цей клуб – не рівень Ракицького»: агент прояснив ситуацію з майбутнім ексгравця Шахтаря

Переглядів 1313
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Цей клуб – не рівень Ракицького»: агент прояснив ситуацію з майбутнім ексгравця Шахтаря
Ярослав Ракицький. Фото: ФК Адана Демірспор
Учора, 3 грудня, український захисник Ярослав Ракицький припинив співпрацю з турецьким клубом Адана Демірспор, за який виступав протягом останніх чотирьох місяців.

FanDay.net зв'язався з представником гравця Максимом Дудченком і дізнався про подальші варіанти розвитку кар'єри 33-річного захисника, а також про причини відходу з турецької команди.

«Співпрацю з Аданою Демірспор вирішили завершити, тому що цей клуб – не рівень Ярослава. Ми дуже хотіли б повернення в Україну, але поживемо – побачимо», – сказав Дудченко в коментарі FanDay.net.

Ракицький у цьому сезоні зіграв за турецьку команду дев’ять матчів та зробив один асист. Контракт українця з Адана Демірспор, в який він перейшов у липні 2022 року, діяв до кінця сезону. 

На даний момент Адана Демірспор з 24 очками в активі знаходиться на третьому місці в турнірній таблиці Турецької Суперліги.

До переходу в турецький клуб Ракицький виступав за донецький Шахтар та пітерський Зеніт. Разом з Шахтарем Ракицький вісім разів став чемпіоном України, шість разів заволодів Кубком України та шість разів переміг у Суперкубку України.

X