Час Петракова спливає? Ребров вперше з початку війни приїхав в Україну та провів зустріч з УАФ

Переглядів 19434
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
Час Петракова спливає? Ребров вперше з початку війни приїхав в Україну та провів зустріч з УАФ
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров вперше відвідав Україну від початку нового витка російської агресії в Україні. Фахівець фігурує як один із претендентів на посаду головного тренера національної збірної України.

48-річний фахівець Ребров сьогодні приїжджав до Києва, де провів зустріч із представниками УАФ, про це повідомляє «Брутальний футбол».

Велика ймовірність, що йшлося про готовність Реброва залишити роботу в Аль-Айні, щоб повести збірну України з першого матчу відбору на Євро-2024. Зазначимо, що контракт Реброва з Аль-Айном діє до кінця сезону.

Аль-Айн переживає період турбулентності після завоювання чемпіонства та Кубка ОАЕ минулого сезону. Команда Реброва та Андрія Ярмоленка після десяти турів Ліги ОАЕ поступається лідируючому Шабаб Аль-Ахлі п'ять очок, через що в Еміратах почали критикувати Реброва та команду загалом.

У рамках кваліфікації на Євро-2024 збірна України боротиметься за попадання на турнір в одній групі з Англією, Італією, Північною Македонією та Мальтою. У фінальну частину чемпіонату Європи вийдуть два найкращі колективи з групи.

X