«Час проведений в Динамо – гарний період»: Ленс розповів, що йому запам'яталося за період життя в Україні

Переглядів 5160
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
 «Час проведений в Динамо – гарний період»: Ленс розповів, що йому запам'яталося за період життя в Україні
Джермейн Ленс. Фото: Google
Колишній гравець Динамо Джермейн Ленс, який залишив Україну через війну, пригадав початок агресії РФ, анексію Криму та радісні миті у футболці столичного гранду.

Ексгравець київського Динамо, голландський  вінгер Джермейн Ленс в інтерв'ю SportArena TV пригадав про свій український етап кар'єри: радісні миті та початок російської агресії проти нашої країни в 2014 році. 

«Я 2 роки грав за Динамо, ми стали чемпіонами, виграли Кубок та Суперкубок. Це був гарний період, пам'ятаю гарні події. Коли я приїхав до України, то все було добре, але через 6 місяців почалася ситуація з Кримом і все стало зовсім по-іншому, але загалом - це був крутий час, і я насолоджувався ним.» 

Ленс запевняє, що попри бойові дії на Сході країни, динамівці почувалися в повній безпеці.

«Ситуація з Кримом відбулася через шість місяців після мого переходу до Динамо, потім був Донбас і нам довелося 70 % матчів проводити вдома. Ми не їздили на схід України та нас футболістів – це заспокоювало, ми відчували себе у безпеці.»

Нагадаємо, що Джермейн Ленс перебрався до Динамо влітку 2013 року за дев'ять мільйонів євро, перейшовши з ПСВ. 

За два роки, які вінгер провів в Україні, він зіграв за столичний гранд у 78 матчах, забив 16 голів і віддав 19 результативних передач.