«Чекаємо на публічні вибачення»: директор Металіста 1925 звернувся до Вацка

Переглядів 4683
Максим Недавній Максим Недавній
7 голосів
«Чекаємо на публічні вибачення»: директор Металіста 1925 звернувся до Вацка
Андрій Недєлін. Фото: ФК Металіст 1925
Виконавчий директор Металіста 1925 Андрій Недєлін прокоментував результат матчу з Інгульцем (0:0) та звернувся до журналіста Віктора Вацка.

Андрій Недєлін прокоментував судівство в матчі 28-го туру УПЛ між Металістом 1925 та Інгульцем 0:0.

«Немає слів, щоб описати гаму емоцій. У роздягальні, одразу після матчу, наша команда «ридала» від такого «упередженого суддівства». «Холоднокровне, планомірне «вбивство». З перших хвилин і постійно пошук-пошук-пошук чогось, за що можна «зачепитися».

Також функціонер відреагував на слова відомого українського коментатора Віктора Вацка, який поставив на поразку харків'ян.

«Емоції захльостують, неможливо спокійно реагувати, згадуючи весь передматчевий «розігрів» від журналістів лудоманів різного жанру та рівня «обізнаності». Чуйка, кажете? Бережіть себе, не переживайте, не поспішайте сьогодні відразу відігравати п‘ять тисяч на матчах АПЛ або ще будь-де. Мабуть, трапився нефарт у вас, треба було б дати паузу…»

Також Недєлін звернувся особисто до відомого українського журналіста та коментатора.

«Чекаємо на публічні вибачення від Віктора Вацка, якщо слово «репутація» для нього не порожній звук», – написав Недєлін у Фейсбуці.

Металіст 1925 після 28-ми зіграних матчів, має в активі 31 заліковий пункт і розташовується на десятому рядку в турнірній таблиці. В наступному матчі, який відбудеться 29 травня, харків'яни приймуть криворізький Кривбас.

X