«Чекаємо від тебе сюрпризів у збірній»: батько Реброва розповів, що очікує від сина та назвав лідерів синьо-жовтих

Переглядів 3664
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Чекаємо від тебе сюрпризів у збірній»: батько Реброва розповів, що очікує від сина та назвав лідерів синьо-жовтих
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Батько нового головного тренера національної збірної України Сергія Реброва Станіслав Ребров поділився своїми очікуваннями від роботи сина на чолі головної команди країни.

На легку прогулянку не очікує ніхто. Батько Сергія Реброва Станіслав Іванович розповів про свої сподівання від роботи сина на посаді головного тренера національної збірної України, зазначивши при цьому, що йому буде дуже непросто досягти поставленої мети.

«Спочатку, звичайно ж, буде важко. Позавчора ми прощалися з Сергієм, і я йому слідом сказав: «Чекаємо від тебе сюрпризів у збірній». Ось цього я й чекаю», – сказав Ребров-старший.

Також батько наставника синьо-жовтих сказав, що попри гучні назви збірних країн з якими Україні доведеться грати у відборі до Євро-2024 боротися можна зі всіма і не варто їх боятися.

«У цих командах не всі гравці – зірки. В Англії це Кейн, а решта гравців приблизно одного рівня. Україна має Мудрика, Зінченка, Ваната, Довбика. 

З цими хлопцями можна досягти результату. З ними нам і бразильців не треба. Сподіватимемося, що все вийде. Поживемо побачимо» – сказав Станіслав Ребров в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.

Дебютним матчем на чолі збірної для Сергія Реброва стане товариський поєдинок проти збірної Німеччини.

Гра відбудеться 12 червня. Початок о 19:00.