«Чекаю на Луческу, щоб запитати, що він у ньому побачив»: журналіст здивований трансфером Динамо, від якого відмовився Кривбас

Переглядів 8991
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Чекаю на Луческу, щоб запитати, що він у ньому побачив»: журналіст здивований трансфером Динамо, від якого відмовився Кривбас
Решат Рамадані. Фото: ФК Динамо
Відомий журналіст і коментатор Володимир Звєров розповів, що 19-річний хавбек із Північної Македонії Решат Рамадані перед трансфером у київське Динамо міг опинитися у Кривбасі.

Володимир Звєров поділився інсайдом, що півзахисник київського Динамо Решат Рамадані раніше міг перейти до Кривбасу Юрія Вернидуба, який розглядав варіант із його запрошенням, але зрештою відмовився від гіпотетичної угоди.

«Я маю інформацію, що його переглядав Кривбас. Цікавилися, чи справа не йшла до підписання. Вирішили, що він їм не цікавий. Потім Динамо підписує цього футболіста. Він підійшов до Луческу, він сказав «підписуємо».

Рамадані приєднався до Динамо взимку, але поки що не зіграв за біло-синіх жодного матчу. Журналістові після виходу головного тренера киян Мірчі Луческу з лікарняного було б цікаво дізнатися, за які якості той взяв футболіста до команди.

«Я чекаю, коли Луческу відновитися, щоб запитати, що такого він у ньому побачив», - сказав Звєров у програмі Профутбол Digital.

Нагадаємо, що Рамадані перейшов до Динамо зі Шкендії за 250 тисяч євро. За інформацією ЗМІ, киянам його порадив екс-захисник біло-синіх (2010-2014 рр.) Горан Попов, який зараз є футбольним агентом.

Футболіст поки що провів лише одну гру за молодіжну команду Динамо з Шахтарем (3:2).

X