Челсі готовий поставити все на Мудрика: в Англії повідомили про важливе рішення лондонського клубу

Переглядів 3909
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
3 голоси
Челсі готовий поставити все на Мудрика: в Англії повідомили про важливе рішення лондонського клубу
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Лондонський Челсі може змінити свої трансферні плани через довіру до вінгера збірної України Михайла Мудрика. Через це молода зірочка Ліона наврядчи перейде до стану синіх.

Челсі не проти змінити свої трансферні плани, щоб сконцентруватися на підписанні півзахисника Брайтона Мойзеса Кайседо. Це може стати гарною новиною для Михайла Мудрика.

Після зимового переходу із Шахтаря за 70+30 мільйонів євро, українець пережив не найбільш вдалі півроку на Стемфорд Брідж, але йому пророкують важливу роль у наступному сезоні під керівництвом нового головного тренера команди Маурісіо Почеттіно. Зміна стратегії синіх може мати вирішальне значення для його розвитку.

Аргентинський спеціаліст хоче, щоб Кайседо став партнером Енцо Фернандеса у півзахисті, до того ж не можна виключати підписання ще одного гравця в півзахист, серед кандадатів є талант Сельти Габрі Вейга.

Брайтон відхилив останню пропозицію за Кайседо в розмірі близько 70 мільйонів фунтів стерлінгів, і після цього Челсі об'єднав свої ресурси для підписання еквадорця. Про це повідомило видання GiveMeSport.

Джерело зазначає, що Челсі також хотів підписати 19-річного вінгера Ліона Райана Шеркі, проте його вартість дорівнює близько 43 мільйонам фунтів, і сині готові відкласти цей перехід на наступний рік, а у новому сезоні довіритися Мудрику, не створюючи йому ще більшої конкуренції.

«Якщо ми хочемо подивитися на трансферну активність Челсі з точки зору пошуку креативного гравця, то, ймовірно, це Райан Шеркі з Ліона.

На нього пішло досить багато роботи, і насправді це лише питання часу: чи підуть вони за ним зараз, чи в 2024 році», – прокоментував ситуацію журналіст Дін Джонс.

  • Нагадаємо, що Челсі проведуть п’ять товариських матчів у турне по США.
  • Сезон АПЛ для синіх розпочнеться 13 серпня домашнім матчем проти Ліверпуля.
  • Мудрик після трансферу у січні цього року провів 17 матчів за англійський клуб, в яких віддав дві результативні передачі.