Чи очолить Шевченко збірну Боснії і Герцеговини? Циганик дав однозначну відповідь

Переглядів 3341
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Чи очолить Шевченко збірну Боснії і Герцеговини? Циганик дав однозначну відповідь
Андрій Шевченко. Фото: Google
Нещодавно стало відомо про інтерес федерації футболу Боснії і Герцеговини до призначення Андрія Шевченка на посаду головного тренер їхньої збірної. Ігор Циганик повідомив про майбутнє українського спеціаліста.

Відомий інсайдер Ігор Циганик відповів на чутки щодо можливого призначення Андрія Шевченка на посаду головного тренера збірної Боснії і Герцеговини.

«Я на 99% впевнений, що це недоречна історія. Навіть якщо Боснія і Герцеговина розглядає Шевченка, я сумніваюсь, що Андрій Миколайович погодиться працювати в цій команді.

Якщо він відмовив Польщі, то у Боснії склад, який наврядчи може претендувати на те, щоб грати на великих турнірах, тому я в цю історію не вірю», – сказав інсайдер для FootballHub.

Нещодавно повідомлялося, що між Шевченком та Федерацією футболу Боснії і Герцеговини йдуть переговори стосовно умов контракту.

  • Спеціаліст працював у збірній України з початку 2016 року до першого серпня 2021-го. Спочатку він був асистентом головного тренера (Михайла Фоменко), але вже з 15 липня 2016-го став головним тренером національної команди.
  • Всього він перебував на посаді головного тренера збірної 1843 дня.
  • При ньому за українську команду зіграли 64 різних гравців.
  • Збірна України провела під керівництвом Шевченка 52 гри, з яких виграла 25, 13 зіграла внічию та ще 14 програла. На Євро-2020 українці дійшли до чвертьфіналу, де програли Англії (0:4).
  • Також він тренував італійську Дженоа.
  • У кваліфікації до Євро-2024 Боснія і Герцеговина йде на четвертому місці у групі, набравши три очки та відстаючи від другої позиції на сім балів.
  • Збірна України, яку очолив Сергій Ребров, з шістьма очками в активі іде другою у своїй групі відбору Євро-2024.