Чинний чемпіон Польщі має намір достроково перервати оренду Рудька: названо нового претендента на українця

Переглядів 453
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Чинний чемпіон Польщі має намір достроково перервати оренду Рудька: названо нового претендента на українця
Артур Рудько. Фото: ФК Лех
Український голкіпер польського Леха Артур Рудько перебуває на межі відходу з клубу. Воротар не зміг вибороти місце в основному складі чинного чемпіона Польщі.

Зміни у воротах Леха сталися минулого літа, коли закінчився контракт голкіпера Міккі ван дер Харта. На його місце зайняли Артура Рудька, але українець у Познані повністю розчарував.

В результаті голкіпер Філіп Беднарек виграв конкуренцію у Рудька. Орендна угода 30-річного українського голкіпера з Лехом діє до кінця поточного сезону, але, швидше за все, її буде достроково перервано.

Як повідомляє Оne.co.il, Бейтар Єрусалим має намір підписати Рудька у зимове трансферне вікно. Зазначається, що Лех буде не проти відходу українця.

Зараз Рудько у складі Леха перебуває на зборах у Дубаї та взяв участь у спарингу проти Аджмана.

Цього сезону Рудько у складі Леха провів п'ять матчів у всіх турнірах, у яких пропустив вісім м'ячів і два поєдинки зіграв «на нуль». Зазначимо, що українець не виходив у складі основної команди Леха із 28 липня.

Нагадаємо, Рудько виступав за Динамо з 2016 по 2019 роки. (29 ігор, 32 пропущені голи, вісім матчів «на нуль»). Також він захищав кольори Говерли та Пафосу. Контракт Рудько належить Металісту, який розрахований до літа 2026 року.