«Чого так нервує Ротань?»: Севідов відреагував на скандальний момент матчу Зоря – Олександрія – відео епізоду

Переглядів 1519
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Чого так нервує Ротань?»: Севідов відреагував на скандальний момент матчу Зоря – Олександрія – відео епізоду
Руслан Ротань. Фото: Олександрія
Наприкінці матчу між Зорею та Олександрією (0:0) між представниками тренерських штабів команд виникла перепалка. Олександр Севідов прокоментував цей епізод.

У п'ятницю, 18 серпня, Зоря та Олександрія зіграли в нульову нічию у матчі четвертого туру УПЛ.

Наприкінці зустрічі між помічниками головних тренерів стався конфлікт, через що і асистент Ненада Лалатовича – Младлен Бартулович, і права рука Руслана Ротаня – Володимир Єзерський, отримали по жовтій картці.

Відео епізоду:

Колишній головний тренер низки українських клубів Олександр Севідов прокоментував таку поведінку тренерських штабів команд.

«Ви знаєте, щоб такого напівфлегмата Бартуловича вивести з себе, треба постаратися. Я звісно розумію, що у Ротаня в штабі забіяки, і Сергій Кравченко, і Володя Єзерський, але не знаю, звідки ці нерви. Напевно не все гаразд.

А чого так нервує Руслан Ротань? Мені достатньо важко про це розмірковувати, але це видно, це кидається в очі. Кожну гру Руслан нервує. Молоді тренери, треба берегти нерви», – сказав Севідов на ютуб-каналі «Фінти та підкати».

  • За підсумками чотирьох турів Олександрія посідає п'яту сходинку в УПЛ, маючи на своєму рахунку сім балів.
  • Зоря йде десятою із чотирма очками у скарбниці.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.