«Чудовий матч від Міко»: фанати Евертона знову закохалися в гру українця

Переглядів 6520
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Чудовий матч від Міко»: фанати Евертона знову закохалися в гру українця
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
У 13-му турі Англійської Прем’єр-ліги Віталій Миколенко відіграв весь матч за Евертон проти Крістал Пелес. Українець допоміг «ірискам» здобути розгромну перемогу (3:0) та закінчити серію з трьох поразок.

Евертон без проблем розібрався з Крістал Пелес. Сині розгромили орлів з рахунком 3:0. Миколенко вийшов у стартовому складі та провів усі 90 хвилин на полі. Навіть міг відзначитися дебютним голом у новому сезоні. Але голкіпер орлів відбив м'яч, а на добиванні першим був гравець Евертона Гордон, який забив гол в пусті ворота

Перед цією грою в Евертона була серія із трьох поразок. Коли оприлюднили склад «ірисок», то фанати синіх просто не розуміли Лемпарда. Як можна не змінювати склад після останньої гри, де команда жодного разу не влучила у площину воріт. Дісталося також і гравцям, Миколенко не виключення.

®a$ђaad Aтcђa™: «Гордон та Миколенко. Прокляття….»

MikeEFC: «Вінагре (конкурент Миколенка, – прим. УФ) травмований? Нам потрібно дати йому можливість, щоб перевірити, чи ми збільшимо продуктивність на лівому фланзі»

A Saab: «Гордон і Миколенко не повинні бути в стартовому складі. Продовжуйте нагороджувати жахливі виступи»

Але результат здивував усіх фанів Евертона. Після гри реакція вболівальників була кардинально іншою. Вони хвалили Лемпарда та гравців. Свою порцію компліментів отримав і Миколенко.

justbennybrown: «Просто чудовий матч від Міко»

daavid.saanchez: «Миколенко показав сьогодні, що таке відбір»

leungnaomii: «Другий гол вийшов просто чудовим, класна атака та вчасне підключення Миколенка»

dylan davies: «Сьогодні всі грали добре, Миколенко провів свою найкращу гру»

Sam: «Сподіваюся, всі, хто говорив гидоти про Миколенка цього тижня, знову ховаються в тіні».

У поточному сезоні АПЛ 23-річний Миколенко у складі Евертона провів 12 матчів.

Наразі команда українського захисника посідає одинадцяте місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, набравши 13 очок.

У наступному турі чемпіонату Англії Евертон зіграє проти новачка АПЛ Фулхема. Матч відбудеться на «Крейвен Коттедж» у Лондоні 29-го жовтня.