Відео гольової атаки з Миколенком та перемога Евертона: українець провів середній матч за версією WhoScored

Переглядів 7056
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Відео гольової атаки з Миколенком та перемога Евертона: українець провів середній матч за версією WhoScored
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
У матчі 13-го туру англійської Прем-‘єр ліги Евертон на своєму стадіоні приймав Крістал Пелес. Віталій Миколенко провів на полі весь матч. Поєдинок завершився впевненою перемогою господарів з рахунком 3:0.

Український захисник Миколенко вийшов у основі Евертона та допоміг команді здобути позитивний результат.

«Іриски» розпочаи цю гру активніше і вже на одинадцятій хвилині скористалися своїм моментом. Форвард Евертона Калвер-Льюїн здійснив ривок, отримав блискучу передачу від Івобі та прицільно пробив, перегравши воротаря. М'яч влучив у правий нижній кут.

У другому таймі Евертон збільшив свою перевагу. На 63-й хвилині матчу господарі провели швидку атаку, де Миколенко був ключовим елементом. Саме після удару українця по воротах на добиванні опинисвся Гордон, який забив у пусті ворота з декількох метрів.

Відео шикарної атаки Евертона за участі українського захисника можна переглянути в Telegram-каналі FanDay.net

«Іриски» не зупинилися і довели справу до розгрома. Після чудової комбінації відзначився півзахисник МакНіл.

Миколенко провів на полі увесь матч. Аналітичний портал WhoScored оцінив дії українського захисника на 7.2 балів. Найкращим гравцем матчу за версією WhoScored став гравець Евертона Гордон, його оцінка за матч - 7.9 балів.

У поточному сезоні АПЛ 23-річний Миколенко у складі Евертона провів 12 матчів.

Наразі команда українського захисника посідає одинадцяте місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, набравши 13 очок.

У наступному турі чемпіонату Англії Евертон зіграє проти новачка АПЛ Фулхема. Матч відбудеться на «Крейвен Коттедж» у Лондоні 29-го жовтня.