«Чудовий новачок»: легенда Марселя у захваті від підписання Малиновського

Переглядів 1790
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Чудовий новачок»: легенда Марселя у захваті від підписання Малиновського
Руслан Малиновський. Фото: Марсель
Хавбек Руслан Малиновський днями завершив свій перехід до Марселя. Французький клуб узяв півзахисника в оренду із зобов'язанням викупу за 10 мільйонів євро.

Півзахисник Малиновський вже встиг провести перше тренування з новими партнерами по Марселю, а тим часом свою думку щодо трансферу українця висловив колишній захисник біло-блакитних Ерік Ді Меко. Він вважає, що Руслан ще раніше мав домовленість про перехід.

«Він буде у робочій формі, бо зараз йдуть усі чемпіонати. За ним давно стежить клуб, і я підозрюю, що угода між Марселем та гравцем існувала вже деякий час. Це гравець, який принесе користь».

Крім того Ді Меко розповів, чим Малиновський може здивувати на футбольному полі.

«Він працьовитий атакуючий півзахисник, роль, яку довгий час займав Гендузі, і саме він може грати її зараз. Крім того, є більше впевненості в якості грати на високому рівні в Європі, ніж, наприклад, у Жерсоні. Він чудовий новачок», – цитує Ді Меко Foot Marseille.

Зазначимо, що Ді Меко виступав на позиції лівого захисника у Марселі з перервами на оренди з 1980 по 1994 роки. У його активі 248 поєдинків у складі французького клубу у всіх турнірах, у яких він забив п'ять голів та віддав чотири результативні передачі.

З Марселем він чотири рази вигравав чемпіонат Франції, один раз Кубок країни, а також єдину Лігу чемпіонів в історії клубу у сезоні 1992/1993.

X