«Циганик, Вацко – валіть в Конча-Заспу. Може заміните Луческу»: Леоненко жорстко наїхав на коментаторів

Переглядів 4254
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Циганик, Вацко – валіть в Конча-Заспу. Може заміните Луческу»: Леоненко жорстко наїхав на коментаторів
Віктор Леоненко. Фото: Google
Ексгравець київського Динамо Віктор Леоненко продовжує поливати брудом вітчизняних коментаторів та ведучих Ігоря Циганика та Віктора Вацка.

Віктор Леоненко продовжує критикувати у відверто знущальній формі роботу коментаторів та блогерів Ігоря Циганика і Віктора Вацка. В своєму черговому спічі, Леоненко вилив чимало словесного бруду одразу на обох: і Циганика, і свого колишнього колегу по програмі Великий футбол Вацка.

«В понеділок інтернет можна взагалі не відкривати, я так зрозумів. Це – день Вацко і Циганика? (сміється) Я чесно кажучи не можу зрозуміти, Вітя, Ігор, чого ви не в Конча-Заспі? Зібрали б команду, розповіли б їм куди бігти, чого програли? Напихали б їм, чого програли з Одесою (Динамо - Чорноморець 2:3 - прим.). Що там ще? Призначити Шовковського, Як Сабо вже призначив.»

Особливо від гострого на язик Леоненка перепало Ігорю Циганику.

«Циганик, а ти раптом операцію Луческу неробив? А то стільки всього розповідаєш … а у футбол ніхто і не грав професійно. Давайте, валіть в Конча-Заспу! Вам там місце. Може заміните і Шовковського, і Луческу. А там вже і до президента недалеко. Чого б і ні?», - сказав Леоненко в своєму телеграм-каналі.

Варто сказати, що подібні висловлювання колишнього гравця Динамо, який після закриття каналів Футбол з телевізійного експерта-критика перетворився на диванного, мають систематичний характер. Леоненко не гребує відверто ображати вітчизняних журналістів, коментаторів та спортивних блогерів. Робить він це і в нечисленних коментарям вітчизняним ЗМІ, і своєму телеграм-каналі.