«Циганков – один з найкращих гравців Жирони»: преса Іспанії у захваті від дій українця в матчі з Реал Сосьєдадом

Переглядів 12320
Павло Клименко Павло Клименко
6 голосів
«Циганков – один з найкращих гравців Жирони»: преса Іспанії у захваті від дій українця в матчі з Реал Сосьєдадом
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
У суботу, 13 травня, Жирона зіграла внічию з Реал Сосьєдадом (2:2) у рамках 34-го туру чемпіонату Іспанії. Український півзахисник Віктор Циганков допоміг своїй команді зрівняти рахунок, віддавши результативну передачу.

Віктор Циганков вийшов у стартовому складі Жирони у грі проти Реал Сосьєдада та провів на полі весь матч. Команда українця поступалася під час зустрічі 0:2, але зуміла зрівняти рахунок.

Циганков взяв участь у першому голі Жирони, віддавши на 37-й хвилині асист на Коуту. Аналітичні портали поставили українцю високу оцінку. Іспанська преса також вважає Віктора одним із найкращих гравців каталонської команди у минулому поєдинку.

Sport – 8/10 бала

«Циганков у цьому матчі зміщувався трохи назад, подалі від позиції вінгера, але він, як і раніше, сяє і продовжує радувати. Один із найкращих гравців поряд з Коуту, Ромеу та Мартінесом».

📹Відео асиста Циганкова можна переглянути в телеграм-каналі FanDay.net

L’esportiu

«Українець пов'язує гру Жирони, яка була не такою гарною, як зазвичай. Він робить великий внесок, хоча його активність була не такою частою».

Зазначимо, що це вже п'ятий асист Циганкова у 15 матчах за Жирону. Також на рахунку 25-річного вінгера три голи.

Після 34 турів Жирона займає сьоме місце в Ла Лізі, маючи в активі 48 очок. У наступному турі, 20 травня, команда українця прийме удома Вільярреал.

X