«Циганков зробив крок до переходу до кращої команди»: Левченко прокоментував гру ексдинамівця за Жирону

Переглядів 541
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Циганков зробив крок до переходу до кращої команди»: Левченко прокоментував гру ексдинамівця за Жирону
Євген Левченко. Фото: Google
Колишній гравець збірної України Євген Левченко вважає, що Віктору Циганкову не варто в найближчий час змінювати його нинішній клуб іспанську Жирону.

Футбольний експерт, голова Спілки футболістів Нідерландів, ексгравець збірної України та низки європейських клубів Євген Левченко дав велике, смачне та ексклюзивне інтерв'ю «УФ», де окрім іншого поділився своїми думками, щодо Віктора Циганкова: його нинішньої форми та яким йому бачиться майбутнє колишнього лідера київського Динамо.

«Віктор пройшов легко адаптацію в іспанському чемпіонаті, і я дуже радий за нього, бо це перший крок до переходу до кращої команди. Але для мене набагато важливіше, щоб він демонстрував таку ж результативність та допомагав команді, як зараз. Я не впевнений, що йому треба кудись переходити у цей момент.

Жирона зараз на 7-8 місці Ла Лізі, це нормальна команда, яка грає у хороший футбол і Циганков там проявляє себе з найкращого боку. Це лише перший рік у єврочемпіонаті для Віктора, я не вважаю, що зараз настав час щось міняти. Можливо, за рік-два», – сказав Левченко.

Цього сезону 25-річний Циганков у складі Жирони провів 17 матчів, у яких забив три м'ячі і зробив п'ять асистів.

Після 36 матчів Жирона йде на восьмій позиції в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії з 49 очками в активі. Каталонська команда за два тури до кінця сезону продовжує боротьбу за потрапляння до єврокубкової зони.

Зазначимо, що сьоме місце дозволить Жироні зіграти у раунді плей-офф Ліги конференцій.

У наступному турі Сельта на виїзді зіграє проти Кадіса. Гра запланована на 28 травня. Жирона того ж дня прийме на своєму полі Бетіс.

 

X