«Цього року ми зробили крок уперед»: Філіппов підсумував свій орендний сезон в Ризі

Переглядів 549
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Цього року ми зробили крок уперед»: Філіппов підсумував свій орендний сезон в Ризі
Олександр Філіппов. Фото: Google
Екс-нападник Арсенала і Десни, який зараз перебуває на контракті в Сент-Трюйдені, Олександр Філіппов, котрий відіграв у 2022-му році за Ригу, підсумував виступ латвійської команди цього сезону.

Нападник Філіппов вважає, що команда стала кращою ніж минулого сезону, адже прогрес у турнірній таблиці підтверджує такі думки. Також українець розчарувався, що не вдалося виграти чемпіонство Латвії.

«Рига завжди має максимальні завдання і в чемпіонаті, і в Кубку. Тому в нас, звісно, було завдання стати чемпіонами Латвії. Боролися за чемпіонство до останнього туру. Тому друге місце теж непоганий результат, але в той же час було завдання стати першими. Якщо порівнювати з минулим роком, коли Рига була четвертою, то цього сезону ми зробили крок уперед. Але трошки забракло для того, щоб стати чемпіонами».

Філіппов тепло попрощався з командою та побажав гравцям успіхів. Він вважає, що сезон вийшов чудовим.

«Я бажаю успіху хлопцям наступного року та обов’язково стати чемпіонами. Бажаю зробити все можливе та неможливе. Як би там не було, у нас був добрий, чудовий сезон. Ми посіли друге місце. Тому можна сказати, що є куди зростати далі», - заявив Філіппов в інтерв'ю для SportArena.

Філіппов перейшов до бельгійського Сент-Трюйдена у 2020 році з чернігівської Десни. У 2022 році український нападник на правах орендної угоди перейшов до латвійської Риги.

X