«Дайте спокій хлопцю»: Севідов попередив щодо очікувань від Мудрика та порівняв його з колишнім гравцем Севільї

Переглядів 4920
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Дайте спокій хлопцю»: Севідов попередив щодо очікувань від Мудрика та порівняв його з колишнім гравцем Севільї
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Колишній тренер Говерли, Металіста та ФК Маріуполь Олександр Севідов прокоментував чутки у ЗМІ про можливий трансфер вінгера Шахтаря та збірної України Михайла Мудрика до лондонського Арсеналу.

Український фахівець Севідов вважає, що підвищена увага з боку преси до Мудрика може негативно позначитися на його психологічному стані та навів у приклад Євгена Коноплянки під час переходу до Севільї у 2015 році.

«Я ще місяць тому сказав: «Дайте спокій хлопцю». Дайте йому розкритися, бо нам важко потім людей приземляти. Згадайте Женю Коноплянку. Він немолодий на світанку сил поїхав підкорювати Європу, і чим усе це закінчилося?»

Також Севідов впевнений, що Мудрику ще зарано думати про такий клуб, як лондонський Арсенал. 

«Читаєш: «Я не зможу сказати ні Арсеналу». Йолки-палиці, Міш, ти вже грав у Арсеналі. У київському правда, але грав. Давайте ставимося до ситуації з розумінням, тому що наші невиправдано завищені очікування роблять йому лише зло, - підсумував Севідов у своєму ютуб-блозі Фінти та підкати.

Відзначимо, що Мудрик провів за у нинішньому сезоні за Шахтар 14 матчів у всіх турнірах, де відзначився сімома голами та сімома результативними передачами. Портал Трансфермаркт оцінює вартість українця у 15 мільйонів євро.

X