«Де твоя посмішка?»: Севідов підтримав Луческу, розкритикувавши зірку Динамо

Переглядів 4227
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
0 голосів
«Де твоя посмішка?»: Севідов підтримав Луческу, розкритикувавши зірку Динамо
Георгій Бущан. Фото: ФК Динамо
Відомий український тренер Олександр Севідов розкритикував голкіпера київського Динамо Георгія Бущана за його невпевнену гру в матчі з Оболонню (4:2).

У п'ятницю, 5 серпня, Динамо перемогло Оболонь у Столичному дербі з рахунком 4:2.

Український тренер Олександр Севідов піддав критиці гру зіркового воротаря киян та збірної України Георгія Бущана.

«До помилок захисту Динамо додалася гра Бущана. Можливо і немає його особливої провини, адже він сам собі нічого не «привіз», не «наварив», але відчувалася невпевненість, розконцентрація».

Севідов вважає, що головний тренер Динамо Мірча Луческу вчинив правильно, розкритикувавши Бущана на пресконференції.

«Бущан нас привчив до своєї посмішки: «Де твоя посмішка, Жоро?». Луческу недаремно розкритикував його на пресконференції, оскільки впевненість воротаря це величезна сила в обороні», – сказав Севідов на ютуб-каналі Фінти та підкати.

  • У минулому турі Бущан пропустив гол від ФК Минай після дальнього удару півзахисника Вадима Вітенчука. Матч закінчився на користь Динамо з рахунком 4:1.
  • Наступного туру Динамо зустрінеться з харківським Металістом 1925 у неділю, 13 серпня, о 19:00.
  • Перед цим команда Луческу зіграє у третьому раунді кваліфікації Ліги конференцій проти грецького Аріса. Гра проходитиме у четвер, 10 серпня, о 21:15. Матч-відповідь заплановано на 17 серпня.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.