Дебют Кравця та перше очко Ворскли в УПЛ: команда Скрипника зіграла у нічию з ФК Олександрією

Переглядів 484
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Дебют Кравця та перше очко Ворскли в УПЛ: команда Скрипника зіграла у нічию з ФК Олександрією
Ворскла проти ФК Олександрії. Фото: УПЛ
У матчі четвертого туру чемпіонату України полтавська Ворскла приймала в Ужгороді ФК Олександрію. Гра завершилась безгольовою нічиєю. Полтавці набрали перше очко в УПЛ.
  • Ворскла та ФК Олександрія зіграли усього між собою 19 матчів. Шість перемог на боці полтавського клуба, у п’яти поєдинках була зафіксована нічия, а у восьми іграх сильнішими були гості з кропивницької області.
  • 22: 25 на користь ФК Олександрія. Такая різниця забитих та пропущених м’ячів за всі 19 протистоянь команд.
  • Ворскла не здобула ще жодного очка у новому розіграші УПЛ, а ФК Олександрія має шість балів у активі.
  • Василь Кравець дебютує за Ворсклу у сьогоднішній грі.
  • Матч буде проходити в Ужгороді.

У матчі четвертого туру чемпіонату України в Полтаві місцева Ворскла приймала ФК Олександрію. Господарі поля у новому розіграші чемпіонату України не набрали жодного очка. У гостей  шість балів за дві перемоги в УПЛ.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Vorskla Poltava Official (@fcvp.official)

Відмітимо, що сьогодні за полтавців дебютує Кравець, але виходить на позиції лівого вінгера, а не оборонця. І вже на четвертій хвилині пробиває у дальній кут, але потрапляє у стійку воріт ФК Олександрії.

У перші хвилини підопічні Віктора Скрипника діяли активніше та небезпечніше суперника, але забили саме гості. На восьмій хвилині захисник Бондаренко після подачі з кутового відправив м’яч у сітку воріт Різника. Проте арбітр відправився дивиться ВАР, а потім відмінив взяття воріт Ворскли через фол в атаці.

Після 30-ти хвилин гри зник сигнал трансляції поєдинку. Перед кінцем першої половини гри трансляція з'явилася, а рахунок залишився нічийним, 0:0. 

На 64-й хвилині підкручена подача з правого флангу зі штрафного від Кравця пішла у верхній каркас біля дальньої дев'ятки.

Фінальний свисток арбітра зафіксував безгольову нічию у матчі Ворскли та ФК Олександрія.

У наступному турі ФК Олександрія зіграє проти Чорноморці першого жовтня, а Ворскла у той же день поміряється силами з Інгульцем.