«День дербі. Готовий»: в Англії оцінили шанси Зінченка зіграти в старті Арсеналу проти Тоттенгема

Переглядів 2000
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«День дербі. Готовий»: в Англії оцінили шанси Зінченка зіграти в старті Арсеналу проти Тоттенгема
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Захисник лондонського Арсеналу, українець Олександр Зінченко, має розпочати дербі проти Тоттенгему з перших хвилин гри. Інсайд видали працівники клубної пресслужби «канонірів».

Наші британські колеги припускають, що хтось з четвірки основних захисників лондонського Арсеналу, в тому числі і наш Олександр Зінченко, має отримати відпочинок на гру проти Тоттенгему в АПЛ, після поєдинку в Лізі чемпіонів з голландським ПСВ (4:0).

«У захисті можуть статися перестановки з огляду на той факт, що в середині тижня грала звичайна четвірка у складі Бена Вайта, Вільяма Саліби, Габріеля та Олександра Зінченка. 

Артета має варіанти: у його розпорядженні є Якуб Ківрор, Такехіро Томіясу і Седрік Соарес», – йдеться в матеріалі Football.london.

Натомість журналісти пресслужби Арсеналу, котрі ведуть сторінку «канонірів» в Х-акаунті, впевнені – українець під ротацію не потрапить.

«День дербі. Готовий», – красномовно підписали світлину її автори.

  • У нинішньому сезоні АПЛ Олександр Зінченко зіграв в п'яти поєдинках за Арсенал в усіх турнірах, загалом 249 хвилин, без результативних дій.
  • Після п'яти турів Арсенал посідає четверту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи в активі 13 очок.
  • В наступному турі команда українця зустрічатиметься з Тоттенгемом. Матч відбудеться 24 вересня. Початок гри о 16:00.
  • 26-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті влітку минулого року за 35 мільйонів євро.
  • Контракт українського захисника з лондонським клубом діє до 30 червня 2026 року.
  • Transfermarkt оцінює українця в 42 мільойни євро.