«Десь там сидить Коломойский і плаче»: вогняна реакція фанатів Дніпра-1 на виліт команди від словацького Спартака

Переглядів 2069
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Десь там сидить Коломойский і плаче»: вогняна реакція фанатів Дніпра-1 на виліт команди від словацького Спартака
Валерій Городов. Фото: СК Дніпро-1
Вболівальники дніпровського клубу, після вильоту їх команди з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, залишилися максимально розчарованими.

Хейт. Дуже багато хейту і відверто нелітературних слів на будь-який смак.

Після вильоту з єврокубків від скромного словацького Спартака з Трнави, у вболівальників Дніпра-1 урвався терпець і вони розшматували команду та гравців максимально гнівними коментарями в мережі.

«Український футбол» відібрав найцікавіші дописи:

aaaaaaaaaartikkkkkkkk: «Дякуємо що не зайняли перше місце і не вийшли у ЛЧ😂»

vital.il: «Зганьбили всю країну».

weyywos: «Пі***ц, ну просто д*вбой*би. Проїб*ли не Дніпро, а й*об*на дисципліна гравців. За кожну червону картку треба штрафувати. Ну бл*ть як можна стрибати в такі підкати на останніх хвилинах вирішального матчу?

Як можна бл*ть за 2 матчі 4 червоних отримати? Що бл*ть робить тренер, якщо його гравці в другому матчі поспіль 2 червоних заробляють?».

6688.9000: «Футбол це не ваше, йдіть усім складом на фронт, буде більше толку. А то тільки їздите до Європи ганьбитися».

andrii_s71: «Це п****ць, десь там сидить Коломойский і плаче».

  • Дніпро-1 став першою командою, яка вилетіла з трьох європейських турнірів поспіль в одному сезоні, при цьому не здобувши жодної перемоги.
  • Україну восени на євроарені представлятимуть лише два клуби: в Лізі чемпіонів донецький Шахтар та луганська Зоря в Лізі конференцій.