«Діла могла б легко перемогти, якби не хвилинне розслаблення»: грузинська преса – про фіаско у матчі з Ворсклою

Переглядів 2485
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Діла могла б легко перемогти, якби не хвилинне розслаблення»: грузинська преса – про фіаско у матчі з Ворсклою
Ворскла - Діла. Фото: ФК Ворскла
Журналісти із Грузії оцінили перфоманс місцевої Діли, яка мінімально поступалася полтавській Ворсклі в матчі кваліфікації до Ліги Конференцій.

Ворскла здобула вольову перемогу над грузинською Ділою у номінально домашньому поєдинку другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій, який пройшов 27 липня у польському місті Тихи (2:1).

Грузинська преса оцінила поразку своєї команди від полтавців. На думку журналістів, Діла могла перемогти, якби не втратили концентрацію. Цікаво, що вони відзначили фізичну підготовку Ворскли, яка дотиснула грузинів у кінцівці матчу. 

Lelo

«Ми програли, але в цій грі дійсно не було чого втрачати. Діла могла б легко перемогти, якби не хвилинне розслаблення. Однак тепер уже пізно кусати пальці, і Ділі залишається лише ліквідувати дефіцит в один м'яч у Горі.

Дуже складно говорити про причини, через які Діла програла цю гру. Принаймні, ми повинні виділити дві причини: під кінець Ворскла обіграла нас фізично, і виявилося, що ми до кінця не могли повірити у свої сили.

Sportall

«Умовні гості володіли ініціативою. Гарний момент мав Ковталюк, удар якого заблокував Ісенко. У другому таймі після голу Ковталюка Діла повела в рахунку, але Феліпе зміг забити м'яч у відповідь, а в компенсований час Кане забив переможний гол».

1tv

«На 73-й хвилині українці скористалися помилкою у захисті Діли. Феліпе Родрігес забив гол у ворота Діли, а Ібрагім Кане забив другий м'яч на 90+3-й хвилині і Ворскла виграла 2:1».

  • Матч-відповідь між українською та грузинськими командами відбудеться 3 серпня.
  • Переможець цієї пари зіграє проти сильнішого у протистоянні між Апоелом та Войводіной. Кіпрська команда перемогла у першому матчі (2:1).
  • Поєдинок першого туру між полтавською Ворсклою та Дніпром-1 перенесено на пізніший термін через участь обох команд у єврокубках.