Динамо, Дніпро-1 і Зоря: визначилися суперники українських клубів у раунді плей-оф відбору єврокубків

Переглядів 9614
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Динамо, Дніпро-1 і Зоря: визначилися суперники українських клубів у раунді плей-оф відбору єврокубків
Дніпро-1 – Динамо. Фото: УПЛ
У четвер були зіграні останні матчі третього раунду кваліфікацій до Ліги Європи та Ліги конференцій. Стали відомі суперники українських клубів у раунді плеф-оф.

У четвер, 17 серпня, були зіграні матчі-відповіді у третьому раунді кваліфікацій до Ліги Європи та Ліги конференцій, за підсумками яких українські клуби дізналися своїх суперників на стадії плей-оф.

Динамо у Лізі конференцій обіграло у серії пенальті грецький Аріс (2:1, пен. 6:5). Дніпро-1 у Лізі Європи за сумою двох матчів поступився празькій Славії із рахунком 1:4 та вилетів до Ліги конференцій. Зоря тільки розпочне свій шлях у відборі до Ліги Європи.

Суперники українських клубів у раунді плей-оф відбору

Ліга Європи

  • Зоря – Славія Прага

Ліга конференцій

  • Динамо – Бешикташ
  • Дніпро-1 – Спартак Трнава

Славія, яка буде опонувати луганській Зорі, у Лізі Європи почала одразу із третього раунду відборі та протистояння із Дніпром-1, який переграла із рахунком 4:1 за сумою двох матчів.

Бешикташ, з яким зустрінеться Динамо, у другому раунді кваліфікації до Ліги конференцій впевнено обіграв албанську Тірану (5:1), а потім пройшов азербайджанський Нефтчі із рахунком 5:2 за сумою двох матчів.

Спартак, проти якого буде грати Дніпро-1, почав свій шлях ще у другому раунді кваліфікації, де став сильнішим за литовську Ауду (5:2), після чого словацька команда у напруженій боротьбі обіграла познаньський Лех (4:3).

  • Усі матчі пройдуть 24-го та 31 серпня і будуть розпочинатися о 20:00 за київським часом.
  • Переможці відправляться до групового етапу. Зоря, у разі поразки від Славії, зіграє в групі Ліги конференцій.