Динамо хоче позбутися провідного легіонера: джерело назвало причину можливого трансферу

Переглядів 541
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Динамо хоче позбутися провідного легіонера: джерело назвало причину можливого трансферу
Томаш Кендзьора. Фото: ФК Динамо
Захисник Динамо Томаш Кендзьора у зимове трансферне вікно може залишити біло-синіх через одну з найбільших заробітних плат у київському клубі у воєнний час.

Польський легіонер Динамо Томаш Кендзьора у зимове трансферне вікно має всі шанси залишити київський клуб. Як повідомляє телеграм-канал Динамо Київ Inside, пошуком нового клубу для поляка активно займається як Динамо, так і агенти гравця.

Причина потенційно трансферу – величезна зарплата Кендзьори – майже 850 тисяч євро на рік, що є третім розміром у команді. Тепер залишилося знайти потрібний варіант для трансферу. Сьогодні була інформація, що значний інтерес до Кендзери виявляє грецький ПАОК, який очолює Разван Луческу, але це не єдиний варіант.

28-річний польський захисник став гравцем Динамо влітку 2017 року, перейшовши до київського клубу з Леха за півтора мільйони євро. За цей час він зіграв за біло-синіх 198 ігор, у яких забив сім голів та зробив 20 асистів.

Кендзьора цього сезону провів 18 матчів у складі Динамо, в яких він зробив два асисти. Його контракт з киянами розрахований до літа 2024 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Кендзьору в 3,5 млн. євро.

X