У компанію до Тайсона: легіонер Динамо може перейти в ПАОК

Переглядів 307
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
У компанію до Тайсона: легіонер Динамо може перейти в ПАОК
Томаш Кендзьора. Фото: ФК Динамо
Захисник київського Динамо Томаш Кендзьора найближчим часом може змінити старшого Луческу на молодшого. У переході польського гравця зацікавлений грецький ПАОК.

ПАОК продовжує шукати посилення свого складу. Головний тренер грецької команди Разван Луческу зацікавлений у послугах Кендзьори, якого тренує його батько Мірча у Динамо, повідомляє Sport24.

За інформацією джерела, Динамо та ПАОК перебувають на просунутій стадії переговорів. Із гравцем обговорюється контракт на два з половиною роки. Київський клуб не виставлятиме високих цінових вимог щодо трансферу поляка.

28-річний польський захисник став гравцем Динамо влітку 2017 року, перейшовши до київського клубу з Леха за півтора мільйони євро. За цей час він зіграв за біло-синіх 198 матчів, у яких забив сім м'ячів та зробив 20 асистів.

Кендзьора цього сезону провів 18 матчів у складі Динамо, в яких він зробив два асисти. Його контракт із киянами розрахований до літа 2024 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Кендзеру в 3,5 млн. євро.

Нагадаємо, тиждень тому до складу ПАОК перейшов бразилець Тайсон, який раніше виступав за Металіст і Шахтар.

X