Екс-лідер Шахтаря Тайсон перейшов до європейського клубу: тренером бразильця буде син Луческу

Переглядів 427
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Екс-лідер Шахтаря Тайсон перейшов до європейського клубу: тренером бразильця буде син Луческу
Тайсон. Фото: ПАОК
35-річний бразилець Тайсон гратиме за ПАОК. Екс-футболіст Шахтаря підписав з новим клубом контракт до літа 2024 року. За ПАОК Тайсон виступатиме під номером 11.

Грецький ПАОК оголосив про підписання контракту з 35-річним бразильським вінгером Тайсоном. Про це повідомяляє офіційний сайт клубу з Салоніків.

Контракт Тайсона з ПАОКом розрахований до літа 2024 року. Латиноамериканський футболіст гратиме за команду з Салоніків під номером 11.

З квітня 2021 року Тайсон грав за Інтернасьйонал, за який бразилець за два сезони зіграв 49 поєдинків, забив п’ять голів та віддав п’ять асистів. 

ПАОК на даний момент з 35 очками в активі знаходиться на п’ятому місці в чемпіонаті Греції. У цьому клубі спортивним директором є Жозе Боту, який раніше очолював департамент селекції у донецькому Шахтарі. Головним тренером ПАОКа є син Мірчі Луческу Резван Луческу.

Стосовно «гірників» додамо, що після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X