Динамо може залишитись без легіонерів: Кендзьора близький до переходу в команду Фонсеки та екс-гравця Шахтаря

Переглядів 305
Андрій Піскун Андрій Піскун
1 голос
Динамо може залишитись без легіонерів: Кендзьора близький до переходу в команду Фонсеки та екс-гравця Шахтаря
Томаш Кендзьора. Фото: ФК Динамо
Польський захисник київського Динамо Томаш Кендзьора може змінити клуб у це трансферне вікно. Гравець перебуває у сфері інтересів французького Лілля.

Польський журналіст Томаш Влодарчик заявив, що Кендзьора, ймовірно, не залишиться у київському клубі. Все через жорстоку війну, яка досі йде в Україні. Проте Кендзьора хотів допомогти Динамо вийти у груповий етап Ліги чемпіонів.

У першому матчі плей-офф раунду Ліги чемпіонів, зіграному у Лодзі, Динамо програло португальській Бенфіці з рахунком 0:2. Після реваншу, запланованого на 23 серпня, має прояснитись майбутнє Кендзьори.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Tomasz Kędziora (@tkedziora94)

За словами Влодарчика, воно буде тісно пов'язане із Францією. Поляк повинен використовувати пункт ФІФА про припинення контракту і перейти на рік до Лілля. Додамо, що у команді з Ліги 1 на даний момент є лише один правий захисник.

Нагадаємо, що головним тренером Лілля є екс-наставник донецького Шахтаря Паулу Фонсека. Також за французів виступає колишній захисник «гірників» Ісмаїлі.

Додамо, що нещодавно Динамо оголосило заявку на новий сезон УПЛ та Кендзьора став єдиним легіонером киян у цьому списку.