Динамо не підпише форварда збірної Румунії: авторитет Луческу виявився безсилим

Переглядів 747
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Динамо не підпише форварда збірної Румунії: авторитет Луческу виявився безсилим
Даніель Парасків. Фото: Google
Форвард Германнштадта та збірної Румунії Даніель Парасків відмовився від пропозиції київського Динамо, хоча обидва клуби про все домовились.

Нинішня ситуація в Україні змусила Даніеля Парасківа відмовитися від пропозиції Динамо, хоча він пишається тим, що Мірча Луческу був особисто зацікавлений у трансфері гравця.

«Звичайно, коли я почув про інтерес Динамо та Мірчі Луческу, я був дуже радий, але я не знаю, яка ситуація в Україні, і я не хотів би наражати себе на небезпеку.

Я повинен думати про людей поруч зі мною, і, а не тільки про гроші. Це одне з найбільших досягнень у моїй кар'єрі, коли тебе запрошує один із найвидатніших тренерів в історії», – сказав  Парасків в етері шоу Fotbal Club.

За даними джерела, Динамо заплатить за Парасківа 1,2 мільйона євро, а Германнштадт зможе розраховувати на відсоток з перепродажу Даніела.

У поточному сезоні румунської Суперліги Парасків провів за Германнштадт 24 матчі, забив десять м'ячів і зробив три результативні передачі. Даніель входить до топ-5 найкращих бомбардирів чемпіонату.

Контракт Парасківа з Германнштадтом діє до літа 2025 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 800 тисяч євро.