«Динамо нічим не відрізнятиметься від Олександрії»: блогер дав невтішний прогноз щодо майбутнього киян

Переглядів 721
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Динамо нічим не відрізнятиметься від Олександрії»: блогер дав невтішний прогноз щодо майбутнього киян
Гравці Динамо. Фото: Динамо
Український блогер Михайло Смоловий після матчу київського Динамо з одеським Чорноморцем проаналізував хід гри та виніс невтішний вердикт для біло-синіх.

Вчора, 14 травня, в рамках 26-го туру УПЛ київське Динамо приймало одеський Чорноморець. Гра завершилась з рахунком 2:3 на користь одеситів. 

Блогер Михайло Смоловий виніс загальний висновок, який проходить червоною ниткою. Суть полягає у відкидання принципів гри в так званий динамівський футбол. Смоловий вважає, що починати робити зміни потрібно з академії.

«Дітей потрібно вчити розуміти простір і комбінувати. За рік-два втратимо останніх футболістів, що пам’ятали іспанців та гру з позиції сили, а за ними прірва і бий-біжи. Динамо тоді вже взагалі нічим не відрізнятиметься від умовної Олександрії».

Запрошення нового головного тренера не зможе суттєво поліпшити ситуацію, вважає блогер.

«До основи може з Божою поміччю колись затягнуть якогось адекватного головного тренера, але молоді футболісти нездатні будуть зв’язати до купи три передачі, тож цей адекватний тренер страждатиме в тяжких муках, як зараз страждають вболівальники Динамо», - написав Михайло Смоловий у власному телеграм-каналі.

Після 26 турів кияни йдуть на четвертому місці, маючи у власному активі 50 балів.

Наступний свій матч Динамо зіграє 20 травня з Олександрією. Гра на стадіоні Ніка розпочнеться о 13:00 за київським часом.