Динамо подарувало прикордонникам катер: Бущан та Супряга були присутні на церемонії

Переглядів 2654
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Динамо подарувало прикордонникам катер: Бущан та Супряга були присутні на церемонії
Динамівці та прикордонники. Фото: Динамо Київ
Футболісти київського Динамо Владислав Супряга, Георгій Бущан та Валентин Моргун, а також віце-президент столичного клубу Віталій Сівков зробили подарунок Державній прикордонній службі України.

14-го жовтня, у День Захисників України , українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, представники Динамо в особі першого віце-президента клубу Віталія Сівкова, воротарів Георгія Бущана, Валентина Моргуна та нападника Владислава Супряги завітали до однієї із прикордонних частин та вручили прикордонникам ключі та документи від катеру на повітряній подушці, повідомляє офіційний сайт киян. Символічно, що одразу було вирішено назвати катер «Динамівець».

Усіх захисників привітав динамівський воротар Георгій Бущан, який сказав наступне:

«Сьогодні – не звичайний день, а велике свято, тож я хочу привітати усіх захисників та захисниць нашої країни. Дуже радий, що від клубу ми подарували прикордонникам цей катер, який допомагатиме їм боронити нашу країну, зокрема, державні кордони».

Після поразки від Ренна (0:1) у динамівців нуль очок і вони йдуть на четвертому місці в группі В Ліги Європи. Ренн з десятьма балами вже вийшов до плей-офф Ліги Європи. Стільки ж очок у Фенербахче, який виграв у АЕКа з Ларнаки (2:1). Турки також вийшли до плей-офф ЛЄ. Кіпріоти мають три бали в активі і саме з ними динамівці будуть битися за потрапляння в Лігу конференцій, до якої можна вийти з третього місця. У п'ятому та шостому турах кияни зіграють з АЕКом на виїзді та з Фенербахче на своєму полі.