Динамо U-17 – переможець Ruh Cup 2023: молодих футболістів тренує легенда клубу

Переглядів 1024
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Динамо U-17 – переможець Ruh Cup 2023: молодих футболістів тренує легенда клубу
Фото: ФК Динамо
Юні динамівці Києва посіли перше місце на турнірі Ruh Cup, що пройшов на полях Академії футболу ФК Рух. Підопідчі Олексія Дроценко та Юрія Дмитруліна стали кращими з-поміж 16 команд.

У Андрія Ярмоленка та Сергія Сидорчука, підростає гідна зміна. Принаймні в це дуже хочеться вірити, а результати юнаків Динамо налаштовують на позитив.

На турнірі Ruh Cup, де боролися гравців 2007 року народження, саме динамівці були найкращими за всіх. 

На груповому етапі юні кияни перемогли ДЮСШ-14 з рахунком 7:0 (голами відзначилися Максим Калінкін, Павло Люсін, Назар Діденко (двічі), Святослав Черчукан, Олександр Ільченко та Вадим Мерва), луцьку Волинь –  2:0 (забивали Богдан Редушко, Святослав Черчукан) та Інтер з Дніпра –  5:0 (Костянтин Губенко, Вадим Мерва, Максим Бурлаков (тричі).

У чвертьфіналі біло-сині двічі (таким був формат турніру) подужали Олександрію 6:0 (голи на рахунку Павла Люсіна, Богдана Редушка, Костянтина Губенка, Володимирв Озимая (двічі) та Максима Бурлакова) та 3:2 (авторами голів стали Назар Діденко, Максим Бурлаков та Святослав Черчукан). 

У півфіналі динамівці переграли ФК Львів - 4:0 (відзначилися Богдан Редушко (тричі) та Володимир Озимай). 

А у фінальному поєдинку Динамо з рахунком 5:1 розбило командо організаторів турніру Рух  (голи – Володимир Озимай, Богдан Редушко двічі, Костянтин Губенко, Олексій Рибак).

Інформує пресслужба Динамо.

  • Один з двох наставників Динамо U-17 Юрій Дмитрулін – культовий гравець команди Валерія Лобановського зразка кінця 90-х років минулого століття.
  • Загалом у футболці з літерою Д на серці Дмитрулін провів 182 поєдинки в яких забив шість голів.